PALADE VERONICA

Funcția: REFERENT SUPERIOR STARE CIVILA

[Total: 68 Scor: 3.4]

5 Comments

 1. O persoana devotata, care se implica si isi da interesul sa iasa totul cum trebuie. Felicitari, doamna Palade Veronica! Rar mai intalnesti oameni care sa-si faca meseria mai intai cu sufletul si apoi pe plan profesional. Felicitari din suflet si multumesc ca am avut ocazia sa colaborez cu dumneavoastra!

 2. Va rog sa studiati Legea 119/1996, respectiv, H.G. nr. 64/2011 dupa care as ruga comentarii! Va multumesc!

 3. Se misca greu cand ai nevoie de un act….. vorbeste mult si fara rost…isi gaseste scuza pentru a amana treaba pe care o are de facut, cere mai mult decat prevede legea….. iesi nauc si cu problema nerezolvata de la primarie dupa o discutie cu dansa, si nu isi face meseria cum scrie mai sus..

  • Nu ești decât un Hater care habar n-ai ce vorbești.
   Tot ceea ce ai scris mai sus nu denotă nimic despre persoana competenta și implicată care ajuta pe toată și care își face treabă impecabil, denotă caracterul tau de invidios și de frustrat.
   Crezi tu că un singur om poate schimba un sistem deja putred,
   Hai sa dam vina pe alții și să ne mai vedem de lungul nasului.
   Măcar de ai putea sa ajungi la nivelul doamnei Palade Veronica, atunci poate ți-ai permite sa vorbești.

   O seara minunata☺️

 4. Competenta , seriozitate , punctualitate …….. profesionalism. Rare persoane din domeniul relatiilor cu publicul , care sa intruneasca , toate aceste calitati pe care le are d-na PALADE VERONICA . Sincere FELICITARI , Primariei Gura Vaii , pentru competenta de a alege un asa functionar public , si de a-l pastra in functie . BRAVOOO

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*